torsdag 12 mars 2015

12/3

Idag har Zebastian klippt ut sin HP-sås från overhead-pappret som han gjorde förra lektionen. Den blev lite misslyckad så han skall försöka klippa lite runt den för att den ska bli lite rundare och eventuellt färglägga den, men formen på den är bra.
Sen började Zebastian på sin lökring vilket han gjorde genom att våttova, men den tekniken fungerade inte för den blev för platt och liknade därför inte en riktig lökring. Han visste inte hur hsn skulle fortsätta och därför bestämde hsn dig för ett testa en annan teknik vilket han gjorde genom att först klippa ut en skumgummibit med lökringsform och en hål i mitten. Sen har Zebastian börjat nåltova fast olika nyanser av brun, gul och lite orange och det går bta hitintills.

Linnea har sandpapprat sin träbit för att den var ojämn. Efter det har hon använt slipmaskinen och slipade sina kanter så de blev runda. Sen fick hon spackla några delar av sin träbit för där var sprickor i den.

Kasper har fixat formen på sitt andra revben för det var alldeles för platt vilket revben inte är i verkligheten, han fixade detta genom att Göran sågade ut själva formen på maskin och sen använde Kasper raspen för att det inte skulle vara så ojämnt och formen skulle vara finare.

1 kommentar:

  1. Försök att lägga upp bilder varje vecka med text, det är lättare att följa er utveckling då! Ni får gärna skriva mer utförligt när ni bloggar, den som skriver kan kanske lägga ihop 5 minuter tidigare. /Karolin

    SvaraRadera