torsdag 26 mars 2015

Vecka 13

Hej, För Dominika har det gått bra men lättare problem har förekommit. Det tar lång tid att tuva men det fungerar. Hon håller sig fortfarande till hur hon ska göra och ligger bra tidsmässigt.
För Max har det gått bra. Det har uppkommit problem för honom om hur man ska göra, för att han skulle lösa det problemet så pratade han med Göran om tips. Hittills har han gjort morötter och bambuskott och håller på med broccoli. Han tycker inte att han ligger så jätte bra tidsmässigt med tanke på att Det tar tid att göra broccoli och han ska göra en till. Nu ska han måla morötterna och bambuskotten och därefter fortsätta med broccolin.
Desirée tycker stt det går bra. Hon har ändrat lite och tagit bort en bit av mangon för att det skulle ha blivit för stort annars. Istället för att göra risen av sågade blommsterpinnar så har hon ändrat sig till att göra ris av klippt garn, för att det ser mer verklighetstroget ut. Det har uppstått problem med färgen för att framställa den perfekta mango färgen. Hon har därefter tänkt fade'a färgen från orange till lite mörkare orange och lite ljusare gult.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar