torsdag 19 mars 2015

Idag har Victor blöttovat och nåltovat kycklingen. Det har inte varit några problem, så det gick bra. Han är helt nöjd med sitt arbete. Han ska fortsätta med samma sak nästa vecka.

Liam har fortsatt att virka en till vårrulle. Det har gått mycket bra utan problem. Han är nöjd med sitt arbete, nästa gång ska han virka en till vårrulle.

Jag (Mirjam) har målat sina vattenmelonbitar hemma, det tog väldigt lång tid men resultatet blev ganska bra. Jag målade med en lite mörkare röd i kärnan på vattenmelonstärningarna. På träslöjden har jag börjat på skålen. Jag tog en björk-träbit, på den ritade jag en cirkel. Jag ska svärva den men det fanns ingen tillräckligt stor borr, så Göran ska borra den tills nästa gång så att jag kan börja svärva då.

1 kommentar:

  1. Jag ser att några i gruppen använder tiden på lektionen bättre än andra. Skulle också vilja se att ni skriver mer utförligt om problem ni stött på och hur ni löser dem samt nya idéer ni får osv. Det är viktigt att ni använder bloggen på samma sätt som ni gör med era loggböcker./Karolin

    SvaraRadera