torsdag 7 maj 2015

2015 7/5

Hej bloggen! Idag är det Thomas som skriver.
Det har gått bra för mig idag, jag har jobbat bra och effektivt. Jag har gjort grönsaker nere vid syslöjden och det har varit roligt. Jag gjorde för fyllningen och det var coleslaw. Jag var klar med det men jag bestämde för att göra mer eftersom det inte kan skada. Jag känner att jag ska ta hem och göra lite mer hemma eftersom det går snabbt att göra och jag kan göra det när jag har tråkigt. Nu har jag bara kvar lite coleslaw, bröd som är 2 gånger 2 och även lök. Tekniken jag använde för att göra coleslawn var virka.
Det gick bra för Hanna idag hon jobbade effektivt och fick saker gjorda. Hon tovade bröd som vi ska har till vår förrätt och har bara en skiva kvar, hon klippte ut sallad, skinka och ost i filttyg. Hon ska också jobba hemma som mig.
För Måns har det gått bra han hade ett litet bakslag när han gjorde blåbär  förra veckan där blåbären inte ville komma av pinnarna så han behövde göra om allt idag. Han blev klar med blåbären och målade dem. Han använde fleece som han stoppade ner i bären för att göra det mer verkligt.
Jag och Måns har jobbat med kalkonen men jag har gjort lite mer än han eftersom han har varit sjuk mycket. Morötterna har jag och Måns gjort nästan lika Blåbären har Måns gjort. Coleslawn har jag gjort men allt är inte med. Bilden nere har Hanna gjort allt från.

1 kommentar:

  1. Måns han också med att börja göra tre st jordgubbar i trä!

    //Göran

    SvaraRadera